Näytä yksittäinen viesti
  #21  
Vanha 02.12.2012, 14:39
Porvoon Hilma Porvoon Hilma ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 01.05.12
Sijainti: Sipoo
Viestit: 2.426
Smile

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nykis Näytä viesti
Joo elikkäs ihan aattelin kysellä pientä vinkkiä ku ei itellä oo omakohtasta kokemusta tällä saralla ni jos täältä löytyis viisaampia ja sais vähä vinkkiä. Ostin tossa pari viikkoo sitte -86 hilun ja nyt olis ideana laittaa sitä vähä ryhdikkäämpää kuntoo mut ei oo oikee kokemusta eikä tietoo et mistä osia kannattais tilata. Alusta menee vaihtoo ensimmäisenä se on ajettu loppuu edellisen omistajan toimesta ja rengastusta pitäis kehitellä vähä kookkaampii. Kiitoksia jo etukätee vastauksista.
Onnea uudelle autolle.

En tiedä mitä tarkoitat alustalla, mutta jos puhut rungosta, niin sitten alkaa ihan mielenkiintoinen pura ja kokoa hanke. Jos taas ajattelit vain korjata tuota runkoa, niin sitten vain hitsailemaan. Haku- toiminnolla löydät täältä paljon jo aiemmin kirjoitettua asiaa, myös noista rengaskokojutuista.

Osia saa tietenkin Toyota-liikkeistä, autovaraosaliikkeistä, autopurkaamoilta tai sitten voi täältä kysellä tuolla osto ja myynti-puolella. Sitten kun oot päässyt pidemmälle niin laita kuvia ja kysymyksiä, niin kyllä niihin aina jotenkin vastauksia löytyy.

Rakentamisen iloa
__________________
Katse tulevaisuuteen, siellä ne uudet hankaluudet ovat.
Vastaa lainaten