Näytä yksittäinen viesti
  #21  
Vanha 13.09.2006, 11:47
KFor KFor ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 26.04.05
Sijainti: Kylmälä, Finland.
Viestit: 71
Perusasetus


Ihan asialliset säännöt.

Säännöt olivat lähteneet määrittelemään jopa asioita joiden olisin kuvitellut voivan jäädä kunkin kilpailunjärjestän määrättäväksi, mutta ei kai tämäkään pahasta ole. Kun tuolle tielle kerran lähdettiin niin mielestäni sitten pari asiaa jäi huomioimatta.

- Ohjaajakokoukseen ohjeistettiin monta asiaa muttei nimenhuutoa

- Rangaistus osiossa ei määritelty miten kilpailijalle kerrotaan saadusta rangaistuksesta tai takarajaa rangaistuksen antamiselle. Kilpailijoille määriteltiin että protestin voi tehdä viimeistään puoli tuntia maaliintulostaan. Kilpailijalle pitää antaa mahdollisuus tehdä protesti puolitunnin kuluessa siitä kun hänelle on kerrottu rangaistuksesta vaikka se olisi maaliintulon jälkeen! Pitää olla myös joku järkevä takaraja rangaistusten antamiselle koska kilpailun jälkeen monet kilpailijat menevät huilimaan eivätkä voi olla päivystämässä jotain ilmoistustaulua tms. siltä varalta että tulee rangaistuksia.

Sitten voisi ottaa ennakkopäätöksen sille mitä tarkoittaa kaikkia luokkia koskevissa määräyksissä maininta että "huoltohenkilöstö ei saa millään tavalla osallistua rastien etsimiseen tai paikantamiseen". Onko rastien näpyttely koneeseen tai GPSään tai rastien lukeminen ääneen näpyttelijälle "osallistumista paikannukseen"? Ihan vaan siltä varalta että joku Trial mies eksyy joskus suunistuskilpailuihin

Mutta hieno homma että säännöt saatiin näin ajoissa. Nyt jää paljon aikaa sopeutua näihin ensi kaudeksi.


Kiitos,
Kimmo