Näytä yksittäinen viesti
  #70  
Vanha 08.02.2017, 15:32
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.947
Perusasetus

Aina näistä vinssipedeistä tms. tulee sammakon tai pikatsun näkösiä. Pieni moka kävi kun mallailin tuon tason paikalleen, ei ole ihan vaaterissa etukiinnikkeiden kanssa mutta vinssi tuntuu menevän hyvin paikalleen ja kiinnityspisteet eivät jää kenälleen. Tosin tämänkin voi korjata shimmaamalla rungon ja pedin väliin prikkaa.



Vinssi on paikallaan, ehjä moottori, naru ja kaapelointi vaan puuttuu. Porasin vielä uudet reiät vinssin kiinnitykselle että ainakin tämä pienirunkoinen jää maskin eteen täysin. Hyvä paikka muuten mutta en tiedä saako moottoria vaihdettua ilman vinssin irroitusta.


Olisi vinssi mennyt muutenkin maskin eteen/alle mutta releboksi on näppärästi moottorin päällä enkä tohtinut sitä muuttaa. Aika hyvä systeemi ja täytyy toivoa että toimii vaikka moottori vaihtuisikin esim. Bow kakkoseen. Lähinnä pelkään että A napa voi olla kauemmaksi. Sen tosin voi korjata jos löytää tollasta kupariliuskaa mistä taivutella uusi, tai sitten vaihtaa siihen kaapelin tilalle.


Vanteet putsautui helposti rälläkässä olevassa teräsharjan avulla. Nyt pitäisi keksiä millä värillä ne maalaisi vai mustalla.


Viimeksi muokannut mikjus : 08.02.2017 15:34
Vastaa lainaten